De keukens

MODERN

Eigentijds staat voor hedendaags, voor modern. Onder deze stijl keukens vindt u vooral de moderne en trendy uitgevoerde keukens die inspelen op de huidige trends in de keukenbranche. Dit is hier met name terug te zien in het uiterlijk van de keukens en de kleurstelling die gebruikt wordt. De moderne keuken hebben in ieder geval gemeen dat het interieur minimalistisch, strak en tijdloos is ingericht. Veel gebruikte materialen in een modern interieur zijn metaal, aluminium, chroom, glas, kunststof, hout en staal. De basiskleuren zijn neutraal en sober soms gecombineerd met hout, opvallende gekleurde accessoires en/of wanden.
De design keukens zijn voorzien van de laatste keukentrend, waarbij gebruikt wordt gemaakt van exclusieve materialen. De keukens worden vaak uitgevoerd in hoogglans en matte lak of een combinatie van beide, designglas of fineer. De werkbladen die veelal op deze keukens worden toegepast zijn van graniet, composiet, keramiek. Deze materialen zijn er in zeer veel kleur mogelijkheden, waardoor u altijd een werkblad vindt welke aansluit bij de kleur van uw design keuken. 
Bij de greeploze keukens van nu heeft u net zoveel mogelijkheden als voor de keukens met greep. De kast-, kleur- en materiaal mogelijkheden zijn eindeloos. Een greeploze keukens is in veel gevallen voorzien van greeplijsten. Dit zijn de lijsten waarmee de laden en deuren geopend dienen te worden. Deze greeplijsten zitten bij de onderkasten onder het werkblad of tussen de laden. Bij de hoge kasten zitten deze lijsten verwerkt tussen de hoge kasten of horizontaal door de hoge kasten heen. Deze greeplijsten worden uitgevoerd in edelstaal, daarnaast is het ook mogelijk om deze greeplijsten in dezelfde kleur uit te voeren als de kleur van uw keuken.  
Het openen en sluiten van de deuren en lades gaat relatief simpel, dit omdat de keukens zijn voorzien soft close. U hoeft hierdoor de deuren of lade niet met een harde dreun dicht te gooien. Het is ook mogelijk om de bovenkasten in uw keuken geheel in greeploos uit te voeren. 

Bent u op zoek naar een moderne keuken, iets unieks, kom dan langs in onze showroom.

LANDELIJK

Naast de stijlen design, eigentijds en greeploos hebben we ook een groot assortiment landelijke keukens. Een landelijke keuken neemt vaak een prominente plek in de uw woning. Daarom hebben ze vaak een warm en huiselijk karakter. De landelijke woonstijl weerspiegelt het romantische plaatje van een oude boerderij met veel karakteristieke kenmerken in je eigen interieur zoals pure bouwmaterialen, natuurlijke materialen, balkenplafonds en zichtbare dakconstructies.

De landelijke woonstijl wordt ook moderner, maar toch nog steeds met doorleefde objecten en karakteristieke details. Kenmerkend is het gebruik van veel natuurlijke materialen zoals hout, steen, grove structuren en sobere kleuren. De accessoires geven de ruimte sfeer en warmte.

Dus bent u op zoek naar een keuken die de nodige aandacht op mag eisen in uw woning, kies dan voor een landelijke keuken en laat u inspireren in onze showroom.

KLASSIEK

Naast de landelijke stijl bestaat het assortiment ook klassieke keukens. Deze stijl is statig en elegant, waarin het interieur bol staat van luxe en antiek. Maar deze stijl wordt steeds moderner. Hierbij worden klassieke elementen op een moderne manier toegepast. 

Interesse?

Neem dan contact met ons op.

Klik hier

Geheel vrijblijvend natuurlijk...