ATAG Keukenapparatuur

Bij ATAG draait alles om kookplezier. De ene dag bereidt u voor uw gezin een verse maaltijd, een andere keer gaat het om de passie uw gasten iets bijzonders voor te schotelen. ATAG draagt daaraan bij met mooie, praktische en duurzame kwaliteitsapparatuur. Iedere beslissing die ATAG maakt wordt gestuurd vanuit de kookliefhebber. Uw wensen en ervaringen als hobbykok vertalen wij naar solide kookapparatuur die comfortabel werkt, waar u mee gezien mag worden, met de intuïtieve kracht van goede vormgeving: ‘Dutch Design’, hoge kwaliteit en goed schoon te houden.

8 jaar garantie
ATAG heeft een unieke garantieregeling. Als u gelijktijdig vier ATAG apparaten of meer aanschaft, dan ontvangt u naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 6 jaar extra garantie; dus inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan alleen de voorrijkosten.
5 jaar garantie
Naast deze 2 jaar volledige basisgarantie, ontvangt u van ATAG altijd 3 jaar extra garantie; waarbij ATAG de kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon volledig voor haar rekening neemt. U betaalt dan alleen de voorrijkosten. Koopt u dus 3 of minder ATAG apparaten, dan krijgt u maar liefst 5 jaar garantie van ATAG.
Registratie
Om in aanmerking te komen voor de garantie geldt de voorwaarde dat u uw aankopen binnen 30 dagen na aanschaf registreert. Dit doet u via onderstaands link of via het telefoonnummer 0900-555 00 01.

Waarom apparaten registreren?

Als uw gegevens bij Atag bekend zijn, kunnen zij u sneller en beter van dienst zijn. Om in aanmerking te komen voor 5 jaar Kwaliteitsgarantie is het een voorwaarde dat u uw aangekochte keukenapparatuur binnen 30 dagen registreert.

Kwaliteitsgarantie houdt in dat u naast de 2 jaar standaard all-in garantie in het 3e tot en met het 5e jaar alleen de voorrijkosten hoeft te betalen.

Het type- en serienummer vindt u terug op het typeplaatje op het apparaat zelf. Voor de registratie heeft ATAG het volledige typenummer nodig, inclusief een / met daarachter iets van A0 en een nummer. Dit kunt u alleen vinden in het apparaat zelf. Bij kookplaten is dit nummer door u niet te achterhalen en kunt u volstaan met het type nummer van het apparaat dat op de aankoopnota staat.

Interesse?

Neem dan contact met ons op.

Klik hier

Geheel vrijblijvend natuurlijk...