Siemens Keukenapparatuur

Siemens apparatuur. For a life less ordinary.

Kies voor een buitengewoon leven. Onderneem meer leuke dingen, geef je huishouden zo veel mogelijk uit handen en geniet elke dag van de lekkerste gerechten. Dit maakt Siemens mogelijk voor jou dankzij innovatieve apparatuur en exclusief design. We verleggen continu de grenzen van de technische mogelijkheden om je leven gemakkelijker te maken, zodat jij onbezorgd kunt genieten. Siemens keukenapparatuur combineert innovatie met design. Besteed minder tijd aan boodschappen dankzij een koelkast die voedsel tot drie keer langer écht vers houdt. Kook sneller en gemakkelijker met één druk op de knop dankzij een combi-stoomoven met automatische programma’s. Geef je vaat uit handen aan een vaatwasser die stiller wast en sneller droogt en beleef de vrijheid van koken met een flexInductie kookplaat die automatisch de grootte en de vorm van de pan herkent.

5 jaar garantie
Naast deze 2 jaar volledige basisgarantie, ontvangt u van SIEMENS bij aanschaf van 4 of meer apparaten 3 jaar extra garantie; waarbij SIEMENS de kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon volledig voor haar rekening neemt. U betaalt dan alleen de voorrijkosten.
Registratie
Om in aanmerking te komen voor de garantie geldt de voorwaarde dat u uw aankopen binnen 3 maanden na aanschaf registreert.

Interesse?

Neem dan contact met ons op.

Klik hier

Geheel vrijblijvend natuurlijk...