Jetstone aanrechtbladen

Jetstone, specialist voor de keukendetaillist

Vanaf de oprichting in 1993, is Jetstone gestaag gegroeid tot een gerenommeerde, internationale specialist in steenachtige werkbladen. Met hoogwaardige Nederlandse kwaliteit, snelle levertijden, eerlijk advies en een enorme veelzijdigheid aan kleuren, is Jetstone een prettige en betrouwbare samenwerkingspartner voor keukendetaillisten, interieurbouwers en aanverwante bedrijven.

Steenachtige werkbladen zijn in het algemeen zeer duurzaam en praktisch in gebruik. Eigenschappen kunnen echter verschillen per materiaalsoort (graniet, composiet, keramiek & dekton) en per oppervlakte (gepolijst, gezoet, satin, gevlamd).

In het algemeen kan het volgende worden aanbevolen:

  • Ben voorzichtig met het gebruik van schuurmiddel, zeker bij gepolijste (glanzende) materialen.
  • Verwijder sterke vervuiling liefst zo spoedig mogelijk, om te voorkomen dat deze dieper in het materiaal kan trekken.
  • Gebruik zeker bij natuursteen en composiet altijd een onderzetter voor hete pannen en ovenschalen om de risico’s op een eventuele thermoshock te vermijden.
  • Gebruik uit hygiëne-overwegingen altijd een snijplankje voor het snijden van etenswaren. Op een werkblad van keramiek of Dekton voorkomt dat bovendien dat uw messen bot worden.
  • Vermijd contact met aceton en met extreem agressieve reinigingsmiddelen zoals metaalreinigers, gootsteenontstoppers en andere corrosieve stoffen.
  • Ga nooit op het aanrechtblad staan.
  • Laat bij werkbladen met een verlijmde rand, de vaatwasser bij voorkeur met gesloten deur uitdampen.

Adviezen over gebruik en onderhoud van werkbladen hebben wij ook beschikbaar in de vorm van korte videofilmpjes per materiaalsoort, te weten:

Interesse?

Neem dan contact met ons op.

Klik hier

Geheel vrijblijvend natuurlijk...