Systemat

Systemat wordt geproduceerd in de Häcker fabrieken in Duitsland en bestaat al sinds 1898.

Häcker is een van de grootste fabrikanten in Duitsland en staat bekend om haar degelijkheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid en kwalitatief hoogwaardiger producten.

De Systemat collectie is een zeer uitgebreide collectie met zeer veel mogelijkheden. In nauwe samenwerking zorgen wij voor de mooiste ontwerpen, rekening houdend met praktische keukenindelingen. Uiteraard op basis van uw wensen en budget. En uiteraard zijn de Keller keukens met de laatste keukentechnieken doorgevoerd.

Laat u in de showroom Alphen aan den Rijn inspireren en door ons adviseren.

classic/ART
Het prijsbewuste keukenconcept Deze jonge en moderne lijn biedt keukens in verschillende stijlen aan.
systemat/ART
Het ambitieuze, designgerichte systeemkeukenconcept Een goed design overtuigt door de synthese van creatieve en goed doordachte vormgeving.

De naam HÄCKER KÜCHEN staat voor betrouwbaarheid, vooruitstrevendheid en kwaliteit tegen faire prijzen. Onze goede marktpositie hebben wij naast de goede resultaten van onze verkoop- en productieafdelingen en de moderne, nieuwe ontwikkelingen in eerste instantie te danken aan de hoge kwaliteit van onze producten.

De belangrijkste doelstellingen waarop ons kwaliteitsbeleid is afgestemd, zijn de klanttevredenheid en de kwaliteitsoptimering. Om altijd optimaal aan deze hoogwaardige doelstellingen te kunnen voldoen, maakt Häcker gebruik van een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem op basis van de DIN EN ISO 9001:2008.

Een ander zeer belangrijk aspect voor onze klanten is de productveiligheid. Daarom laat Häcker regelmatig externe controles uitvoeren door TÜV Rheinland, die onze processen en producten zorgvuldig controleert en de conformiteit daarvan bevestigd. Op basis daarvan mogen wij het GS-keurmerk voor gecontroleerde veiligheid gebruiken.

De sleutel tot succes ligt in de permanente verbetering van de producten en de processen en met name in het feit dat alle medewerkers van Häcker bereid zijn om dagelijks alle eisen op het gebied van het kwaliteitsbeleid te vervullen.

Interesse?

Neem dan contact met ons op.

Klik hier

Geheel vrijblijvend natuurlijk...