Landelijk

LANDELIJK

Naast de stijlen design, eigentijds en greeploos hebben we ook een groot assortiment landelijke keukens. Een landelijke keuken neemt vaak een prominente plek in de uw woning. Daarom hebben ze vaak een warm en huiselijk karakter. De landelijke woonstijl weerspiegelt het romantische plaatje van een oude boerderij met veel karakteristieke kenmerken in je eigen interieur zoals pure bouwmaterialen, natuurlijke materialen, balkenplafonds en zichtbare dakconstructies.

De landelijke woonstijl wordt ook moderner, maar toch nog steeds met doorleefde objecten en karakteristieke details. Kenmerkend is het gebruik van veel natuurlijke materialen zoals hout, steen, grove structuren en sobere kleuren. De accessoires geven de ruimte sfeer en warmte.

Dus bent u op zoek naar een keuken die de nodige aandacht op mag eisen in uw woning, kies dan voor een landelijke keuken en laat u inspireren in onze showroom. 

Voorbeelden

Keller Zuylen NCS zwart

Keller Zuylen NCS zwart Keller Zuylen NCS zwart Keller Zuylen NCS zwart

Keller Zuylen natuur

Keller Zuylen natuur Keller Zuylen natuur Keller Zuylen natuur Keller Zuylen natuur

Keller Nijenborgh honing Marino NCS Zwart

Keller Nijenborgh honing Marino NCS Zwart Keller Nijenborgh honing Marino NCS Zwart Keller Nijenborgh honing Marino NCS Zwart Keller Nijenborgh honing Marino NCS Zwart

Keller Irvine Basalt

Keller Irvine Basalt Keller Irvine Basalt Keller Irvine Basalt Keller Irvine Basalt

AV6021 eiken zwart

AV6021 eiken zwart AV6021 eiken zwart AV6021 eiken zwart AV6021 eiken zwart

Interesse?

Neem dan contact met ons op.

Klik hier

Geheel vrijblijvend natuurlijk...