Jetstone aanrechtbladen

Jetstone, specialist voor de keukendetaillist

Vanaf de oprichting in 1993, is Jetstone gestaag gegroeid tot een gerenommeerde, internationale specialist in steenachtige werkbladen. Met hoogwaardige Nederlandse kwaliteit, snelle levertijden, eerlijk advies en een enorme veelzijdigheid aan kleuren, is Jetstone een prettige en betrouwbare samenwerkingspartner voor keukendetaillisten, interieurbouwers en aanverwante bedrijven.

Steenachtige werkbladen zijn in het algemeen zeer duurzaam en praktisch in gebruik. Eigenschappen kunnen echter verschillen per materiaalsoort (graniet, composiet, keramiek) en per oppervlakte (gepolijst, gezoet, satin, gevlamd).

In het algemeen kan echter het volgende worden aanbevolen:

  • Ben voorzichtig met het gebruik van schuurmiddel, zeker bij gepolijste (glanzende) materialen.
  • Gebruik altijd een onderzetter voor hete pannen. Al onze materialen hebben weliswaar een hoge hittebestendigheid (zeker keramiek), maar er bestaat altijd een risico van thermoshock bij grote temperatuurverschillen.
  • Gebruik uit hygiĆ«ne-overwegingen altijd een snijplank voor het snijden van etenswaren. Op een werkblad van keramiek voorkomt dat bovendien dat uw messen bot worden.
  • Vermijdt contact met extreem agressieve reinigingsmiddelen zoals metaalreinigers en gootsteenontstoppers, en gebruik geen schoonmaakproducten met een PH-waarde >10.
  • Ga nooit op het aanrechtblad staan.
  • Laat de onderbouwvaatwasser met gesloten deur uitdampen.

Algemene Onderhoudstips

Interesse?

Neem dan contact met ons op.

Klik hier

Geheel vrijblijvend natuurlijk...